Bejelentkezés


 • Főoldal
 • Rólunk
 • Média
 • Helyszinek
 • Tánctanárok
 • Kapcsolat
 • Regisztráció
 • Eredmények
 • Partnerek
 • Tánctábor
 • Üzenőfal
 • ENERGIAITAL
 • JML SHOP
 • ÓRAREND
 • BAD BOYZ
 • ZENEVÁGÁS
 • GRAFIKA
 • SZALAGAVATÓ

Csak bejelentkezett felhasználó szólhat hozzá!

#2070MrDawe2010-07-10 18:33:00
S.T.O.P.
:D

#2069piszu2010-07-10 09:40:20
ez a paprika mátyásföldet nem tudta kivárni?
#2068wywchy2010-07-09 16:02:52
Énis írtam Christiannak nekem válaszolt hogy felteszi a képeket facebookra egy héten belül...ez volt körübelül egy hónapja :@ azóta teszi..de aztmondta hogy nem fotózott mindenkit csak minden második csapatot.... cupp
#2067piszu2010-07-09 13:39:23
basszus tényleg.oylan rég voltunk már h el is felejtettem xD
pont ezért legyenmáár szeptember mert meghalok:D első nap mindenkinek a nyakába fogok ugrani az biztos:DD
#2066fannii2010-07-09 11:38:25
1 hónap matyiföldön 6000 :D:D
#2065piszu2010-07-09 11:32:47
1hónapra 6500 legalábbis matyiföldön:)
#2064Vivikeee2010-07-09 01:23:49
Szijasztok nem tudjátok h mennyibe kerül a a táncoktatás??
De lehet én vagyok hülye de nem találom az oldalon.
Elöre is köszi (:
#2063Cyca902010-07-08 21:23:17
Nekem is ÉLETEM LEGJOBB TÁBORA VOLT és tényleg a mi csapatunk volt a Legjobb (ReeCo, Feri, Martin, Szajka, Mário, Dono......) NAGYON HIÁNYOZTOK!!! VISSZA AKAROK MENNI!!!!!!!!
#2062bubika2010-07-08 17:25:23
Nekem ez volt az első táborom de sose fogom elfelejteni....és MÉG MÉG MÉG!!!! :) Köszönöm mindenkinek ezt az élményt főképp a sashalmi brigádnak Marionak Reeconak Dononak Szajkának Ferinek Martinnak a tanároknak és a sok sok új arcnak akiket megismertem!! béke és szeretet
#2061piszu2010-07-08 15:39:19
volna*
#2060piszu2010-07-08 12:54:14
thüdő mi is nagyon szeretünk anynira sajnálom hogy vége lett maradtam még volt(L):( és igen tudjuk hogy ketten csináltátok és egyedül egyikőtöknek se ment volna de én személyszerint nem azért kiabáltam a neved mert megtervezted ezt meg azt hanem mert nélküled elvesztem volna a holtponton.nagyon sokat segítettél és nem csak nekem.mert thüdő az aki önbizalmat ad és segít hogy soha ne add fel:)annyi jó volt hogy azt az 1-2rossz dolgot már el is felejtettem.ÉLETEM LEGJOBB TÁBORA!!
köszi mindenkinek és jo hogy megnyertük:DD jók voltak a koreok rita és ády.kurzuson tali:)(L)
#2059thudo2010-07-08 12:29:27
Summerjamland 2010 / Búcsú
Pár percre zavarnálak , egy kis tábor értékeléssel !
Mindenek előtt szeretnék minden táborozónak köszönetet mondani , hogy a JAmlandet választotta a nyári táborok közül , bízom benne , hogy nem csalódtatok , mint a tánctanulás , mint a játékok , programok , vendégtanárok terén , én személy szerint mindenkivel meg voltam elégedve . Köszönöm , hogy betartottátok a szabályokat és így egy új rendszerű , remek tábort tudunk magunk mögött és olyan élményekkel távozott mindenki , hogy szívesen jön és várják vissza jövőre is ! ( SummerJamland 2011 07.01 - 06 ! )

Lehet néha kicsit szigorúnak tűnök , de mindez csak azért van , mert szeretném , ha minden zökkenőmentesen menne és 10-en valahány év táborozás után , azt hiszem már tudom , hogy akarom csinálni , hogy a tábor a személyzetnek , a tanároknak és a diákoknak is tökéletes legyen , a szülőkről nem is beszélve . Köszönöm , hogy ebben partnerek voltatok és elfogadtátok a döntéseket , amit a MAdyvel és a tanárokkal hoztunk ! Egy szinte teljesen új csapatot üdvözölhettünk a táborban és ez a csapat nem okozott csalódást , büszke vagyok rátok , örülök , hogy Jamlandesek vagytok és remélem még sokszor , sokat fogunk találkozni , legyetek akár Zuglóiak , Mátyásföldiek , Rákoscsabaiak , Kispestiek , Monoriak , Kistarcsaiak , Gyáliak , Pestszentlőrinciek , Vecsésiek , Újpestiek , Sashalmiak , Gödöllőiek , Újpalotaiak , Csepeliek , Yózsefvárosiak , Angyalföldiek , Óbudaiak , Miskolciak , Bajaiak , Szombathelyiek , Tatabányaiak … Nagyon sokan jöttetek sokfelől , más – más közegből és családokból , de ami összeköt minket az a tánc és most is bebizonyosodott , hogy a TÁNC magasan felette áll sok társadalmi és kulturális különbségeknek , ha táncolsz nem számít honnan jöttél és hová tartasz , a tánc boldogságot okoz , kikapcsol és embereket összekapcsol ! Mi most összekapcsolódtunk közel egy hétre és szerintem mindenkinek boldogságot okozott !

Köszönöm a nagyoknak , hogy egész tábor alatt vigyáztak a kicsikre és hogy az utolsó nap kulturáltan tudtak szórakozni , a vizsgán átmentetek , lesz jövőre is záró-party a táborban . Tudom , hogy a legkisebbeknek és a kezdőknek a táboros táncok elég nehezek lehetnek néha és nem olyan lassú a tanulási fázis mint a táncórán , meg nem látsz rendesen , de meg lesz az eredménye meglátod a sok izzadságnak , ez a sok tanult anyag és élmény elraktározódik a fejedben és amikor majd kell , elő tudod venni , hogy használd !

Köszönöm , a zuglói , mátyásföldi és csabai tanítványaimnak , hogy olyanok amilyenek , mindig mindenhol büszke tudok rátok lenni . Tele vagytok szívvel és tehetséggel , nekem ti vagytok a legjobbak ! Szeretlek titeket !

Táborozók ! Nagyon kreatívak voltatok a műsoroknál , a táncoknál , gratulálok , nem egyszer a hideg rázott és volt , hogy annyit röhögtem , hogy az már fájt :D ! Minden versenyzőnek aki elindult valamilyen táncversenyen GRATULÁLOK ! Persze ez verseny és mindenki eredmény orientált , de mégis én azt mondom , hogy ez tábori verseny és nem számít annyira az eredmény ! Mind a 4 produkció a soló , a duó és a formációs kategóriákban FANTASZTIKUS volt , ennyi idő alatt ilyen körülmények között , felkészülni , nagyon nehéz , ráadásul még a zene is kötött , szóval a sorrend csak azért van , hogy verseny jellege legyen és drukkoljatok , én szívem szerint mindenkinek egy ARANYÉRMET adnék !

Tudom Bya , hogy picit csalódott vagy , de hidd el nem számít most az eredmény , hihetetlen táncos vagy ! Niki amit mondtam utolsó este , komolyan mondtam , büszke vagyok rád ! Fú nem tudok mindenkit megemlíteni név szerint , órákig írnám a levelet !

Külsősök , akik az ország több pontjáról jöttetek ! Talán a Bad Boyz hatására , talán más miatt , de ide kerültetek , szerintem nem bántátok meg ugye ? Gondolom mindannyian picit félve meg egyedül jöttetek , de szerintem jól tudtátok magatokat érezni és kaptatok valamit amit talán eddig nem ! Örülök , hogy megismerhettünk titeket , Petra aki nem csak gyönyörű , de mint kiderült okos is , Misi , aki ki mert állni ismeretlenként , solót táncolni és a többiek , Emma , Lilla , Eszti , Dzseni ugyan olyan ráészesei lettek a csoportnak mint bárki más ! Remélem még találkozunk veletek !

Köszönet a tábor szépeinek , hogy bevállalták a Szépségversenyt , mondtam , hogy nem kell parázni , jó buli volt !

Köszönet a vendégtanároknak !
Südi Barbi fantasztikus capoiera-aerobikot (tuit rosszul írom) tartott , nagyon aranyos lány és remek edző ! Az oldalán megtaláljátok a videókat az éjszakai óráról !
Mayer Petra , igazi dél-amerikai hangulatot hozott a salsa alapokkal , mindenki élvezte és pillanatok alatt megszerette mert egy fantasztikus egyéniség és még gyógyít is a kezével !
Kurucz Sanyi pedig odacsapott a magasabb szintre , sokan nem bírták , de nincs ezzel semmi baj , a haladósoknak is kellett egy óra , mert van aki azt hiszi , hogy már mindent meg tud csinálni ! Na hát akkor kérem tisztelettel lehet beállni a Sanyi órájára ! Köszi tesó nagy voltál !

DJ Gozth idén is fantasztikus záró-partyt tartott , olyan Peaches and Creamest , köszönjük , remekül éreztük magunkat , jövőre is hívunk !
Köszönötetet akarok mondani a Tanári Csapatomnak ! Nagyon Állatok vagytok a szó jó értelmében ! Hihetetlenül kreatívak , folyamatosan fejlődő tánctudással és pedagógiával kezelitek a gyerekeket , amit megbeszéltünk úgy volt és ez azt jelenti , hogy számíthatok rátok ! Megtaláltátok az egyensúlyt a szórakozás és a munka között és ez fontos a saját boldogságotok elérése miatt ! Tudom , hogy a fiatalabb tanároknak , asszisztenseknek néha sok volt a meló , hiszen eddig még csak táborozni jártatok , de komolyan vettétek és ha meg is feszültetek néha , ennek nem adtatok igazán hangot , nem adtátok fel és szinte minden kérésemet egyből teljesítettétek ! Köszönöm , nagyon sokat nőttetek a szememben .

Fery basszus meg a munka elé ment és még mondanom sem kellett semmit , hihetetlen ! Nagy vagy , pacsi !

Martin , Sissy remekül csináltatok mindent , köszönöm STOP ! :D

Ády nagyon sokat fejlődött , egyre jobban közöttünk van és a koreok is egyre vadabbak , nagyon örülök , és külön gratula a Ritával együtt , hogy megnyertétek a heti versenyt !

Rita és Detty már a tábor előtt nagyon sokat segítettetek , a busz is marha jó ötlet volt és minden más is , de a táborban olyan akaraterőről tettek tanúbizonyságot , hogy az példaértékű lehet akárkinek , hiszen mind a ketten sérülten , fájós derékkal , lábbal nyomtátok végig a tábort , de nem nyafogtatok és akárhányszor felajánlottam , hogy ne táncoljatok , elzavartatok a hülyeségemmel ! Tiszteletet csajok !!!

Reeco ! Tavaly haza akartalak zavarni , idén azt mondom , hogy nem akarok több tábort csinálni nélküled sem ! Egy új ember , új úton ! Szeretünk mindannyian , így tovább , ez a te közeged , itt vannak a barátaid a Jamlandben ! Bár mit meg tudsz tenni amit akarsz !

Mágica ! Köszönöm , hogy a tapasztalataiddal néha a hátadon cipelted a Kámáftut és talán soha nem láttalak ennyit mosolyogni egy táborban , pedig tudom , hogy neked is meg vannak a gondjaid , de remekül kint hagytad és 100%-osan tetted amit tenned kellett ! Alappillér vagy ! Köszönöm !

Dükedli Tesó ! Tanárként évről évre fejlődsz és azt hiszem valamit most is tanultál a táborban ! Egy fantasztikus egyéniség vagy , kreatív és tehetséges a tánc , ének , képzőművészetek terén és amikor majd teljesen megnyílsz a közösség felé egy új világ tárul eléd . Jó úton haladsz , minél többet figyelsz a tanítványaidra , annál jobban figyelnek ők is rád ! Így tovább !

Laca ! Nem i gazán tudnám elképzelni a Jamlandet , a tábort meg különösen nem nélküled ! Képviseled mindazt az értékrendet és szigort ami bennem is megvan , de ugyan olyan lágy is tudsz lenni amennyire kell ! A kevesek egyikkel vagy akik engem is figyelmeztetnek dolgokra és ezzel is látom , hogy mennyire komolyan veszed amit teszel . Nem tudom , hogy kell-e ennél több :D ! Maximum még egy kis folyékony királynő ! Az egyik kezünkben kard a másikban virág !

Andris , Siti , Dawe ! Remélem jól éreztétek magatokat , köszönöm a segítségeteket , ti is emeltétek a tábor szintjét , az ítéleteitekkel , munkátokkal . Pacsesz !

Kathica ! Te vagy az egyensúly hírhozója ! Amit én nem tudok megfogalmazni , azt TE kimondod és ezt megint bebizonyítottad , most az egész tábor előtt ,amikor a zenei vetélkedőn nagy lett a versenyszellem ! Köszönöm ! Mostantól hivatalosan is a Jamland Papnőjévé avatunk !

MC Ducky , Kacsusz ! Tudom , hogy fáj neked , hogy nem tudtál tanítani , de szeptembertől bele fogsz csapni ha a bokád is úgy akarja ! Szerintem így is le tudtad tenni a névjegyed az asztalra , nem kellet 2 nap , hogy mindenki megszeressen . A megbízhatóságod , tapasztalatod , humorod a régi és annak különösen örülök , hogy megvan benned az amit úgy hívnak FELELŐSSÉG ! Nem büdös a munka , nincs nyafogás , pedig már pár éve a szakmában vagy és mégsem felejtetted el , hogy honnan jössz , jövünk ! Köszönöm , hogy a csapat része voltál a táborban , bebizonyítottad , hogy ide tartozol !

Shaba ! Nem sokat találkozunk az év közben , de amikor kellesz ott vagy , pontosan , precízen és SOHA nem fogadsz el egy rohadt forintot sem ! Ez hihetetlen ! Igazi barát vagy , bár ilyen hozzá állása lenne minden katonának a világon ! Köszönöm az önzetlenséged és a barátságod !

Végezetül az én legjobb barátomnak és társamnak köszönöm meg a tábort ! Lehet , hogy utolsó este a Reeco beszédje után a Thüdő nevet kiabáltátok , de Thüdő mit sem ér Mady nélkül ! Lehet , hogy azt látjátok , hogy milyen jó pólót vagy jelvényt terveztem , esetleg jópofa játékokat , zenéket állítottam össze , de a Mady ment el a cuccokért , a Mady szerezte be az eszközöket , nélküle csak ötlet lenne a játék , nem lenne zene a diszkóhoz , a Mady amikor mi már itthon voltunk még visszament este a táborba a Shabával , hogy összepakolják és elhozzák Pestre a hangtechnikát (összesen kb.:120kg) A Mady az aki ha nincs tükör elhozza pestről és a Mady az aki nélkül nem tudnám megcsinálni a tábort ! A tábor elött azt mondtam , hogy ha a Mady nem kell fel reggel , akkor az egész tábor fogja őt kelteni az ágyánál …. A Mady az első nap elöbb kelt mint ÉN ! Ennyi ! Köszönöm tesó , megcsináltuk megint és örökké , hogy mindenki BOLDOG LEGYEN !
A Jamland szív dobogjon bennetek örökké !
Jövőre Veletek ugyanitt , ugyanekkor : 2011 július 1 – 6-ig (péntektől – szerdáig) SummerJamland 2011
Kellemes Pihenést , Jó nyarat !
THÜDŐ Papa
Kámáftú Máriká
Pilopáj
BÁM!
Kövesdi Csövesek
#2058MrDawe2010-07-08 09:16:11
S.T.O.P.
#2057MrDawe2010-07-08 09:15:35
Nagyon köszönöm mindenkinek aki lent volt a táborban....ngyon jó volt....hiányzik az egyész brigád....mindenki! Imádom ezt a brigádot....és VILÁGBÉKE !
Tsók!
#2056Niksi962010-07-07 23:12:36
:D
#2055Blééro2010-07-07 23:10:58
Azaz capoeira :D
#2054Blééro2010-07-07 22:53:26
Táboros vapoeira vidik it:
http://sudibarbara.hu/kezdolap/2010-jamland-tanctabor-mezokovesd
#2053SüdiBarbi2010-07-07 17:27:26
Sziasztok!

A második éjszakai Capoeira Aerobik óráról felkerültek videók az oldalamra, képek is hamarosan lesznek...
Köszönöm a részvételt mindenkinek! Baaam!!!

sudibarbara.hu
#2052Bub2010-07-07 17:27:08
Nagyon nagyon jó a volt a tábor.:DD
Jöcőre is megyünk a lányokkal! :)
#2051piszu2010-07-07 16:37:36
thüdő SOS!!
#2050Arrya2010-07-07 16:22:56
Hello! Nagyon szuper volt a tábor! Fantaszikusan éreztük magunkat! Szerintem mindenki köszöni! Anyáéknak nagyon tetszett az ajándék amit kaptunk! :)
#2049Blééro2010-07-07 15:27:39
Okke!
#2048sszimo2010-07-07 15:21:40
Detty gyere fel msn-re!!!
#2047Blééro2010-07-07 15:19:13
ÚÚÚÚúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúriiiiiisteeeeeeeen!!!!!!!!NAGYON NAGYON NAGYON KOMOLY VOLT EZ A TÁBOR! Gratulálok minden csapatnak!Szuper volt minden! És ez a tegnap este...hihihiiiiiiiiiii :D:D:D
#2046sszimo2010-07-07 15:18:49
Nagyon jó volt a tábor!!!!! BÁÁÁM(FF)
#2045thudo2010-07-07 11:59:45
STOP !
#2044piszu2010-07-07 10:59:09
kurva jo volt az after(L)
pont ilyennek kellett lennie:))
már várom a szeptembert:O jolesz ujra nálad táncolni thüdő:D józanodjatok mert én még le se feküdtem xD pusz
#2041Bucsi2010-07-07 00:08:25
háhá. BÁÁÁM ♥ ennyi pont..:D a lényeg megvvaaan.

más tábort volt, és nem hittem volna, hogy ígyis lehet jó (: dehát fanztasztikus volt :DDDDDDD STOP! mindeki:D
#2040szandee2010-07-06 22:35:13
:D
#2039szandee2010-07-06 22:35:07
jövőre énis ott, nem érdekel semmilyen más tábor, OTT LESZEK, nem fogom kihagyni ezt, amiket mesélgettek...