Bejelentkezés


 • Főoldal
 • Rólunk
 • Média
 • Helyszinek
 • Tánctanárok
 • Kapcsolat
 • Regisztráció
 • Eredmények
 • Partnerek
 • Tánctábor
 • Üzenőfal
 • ENERGIAITAL
 • JML SHOP
 • ÓRAREND
 • BAD BOYZ
 • ZENEVÁGÁS
 • GRAFIKA
 • SZALAGAVATÓ

JAMLAND HIP-HOP ENERGY DRINK !

 A FUNNY GROUP HUNGARY BEMUTATJA !

NÉZD MEG A RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÓT !

 2010 NYARÁN NAGY ÖTLETEK TALÁLKOZTAK A MEGFELELŐ IDŐBEN ÉS A MEGFELELŐ HELYEN !

A FUNNY GROUP HUNGARY KFT és a JAMLAND TSE egy hirtelen ötlettől vezérelve , de alapos tervezés után belefogott egy olyan dologba , amit más tánciskola eddig még nem próbált .

Úgy éreztük , szüksége van a piacnak egy új energia italra !
Miért is ? Hiszen annyi van mint égen a csillag !
Na de ilyen nincs !

Szerettünk volna egy saját energia italt , ami egyrészről népszerűsíti a név azonosság alapján a tánciskolát és másrészről ez csak az első lépés az "egyéb" Jamland termékek piacán , hiszen ha terveink működni fognak , hamarosan más JAMLAND névvel fémjelzett termékek is napvilágot és holdsugarat látnak ! Ezekről később ...

Mint tudjátok az energiaitalok között az általános szabvány a tutti-frutti íz , tehát ettől nem is mertünk nagyon eltérni az első körben , hiszen ha te is felbontasz egy energia italt , akkor azt a bizonyos ízt várod , amit itt ott megszokhattál . Persze vannak különbségek , hiszen az egyik szénsavasabb , a másik édesebb , még a harmadik savanyúbb ! Ez már izlés dolga , hogy kinek mi jön be !
De ! Éppen azért , hogy legyen egy kicsit más , mint a megszokott és nyújtsunk a piacnak is valami újat , kísérletezni kezdtünk egyéb gyümölcsízekkel , még végül az eper beütött !

Mindenkinek ízlett  aki kóstolta és úgy döntöttünk , hogy csinálunk egy epreset is , a vállalkozóbb hajlamú vásárlóknak , akik ki merik próbálni az újat ! Szerintem nagyon jól sikerült , hasonlatos az eperszörphöz , de ne felejtsük el , hogy ez ENERGIA ITAL , tehát egy sima eperszörp nem tartalmaz taurint és koffeint !


Így született meg a JAMLAND HIP-HOP ENERGY DRINK és persze rengeteg munkával amit közösen végeztünk a Funnyval , hiszen a néven kívül a Jamland adja a külalakot is , de a sok sok energiát és pénzt fektetett bele a FUNYY GROUP HUNGARY is !

Ezzel az "akcióval" FUNNY GROUP HUNGARY előre lépett a fő támogatók közé , akik az egyesületünket anyagilag is segítik , hiszen minden darab megvásárolt energia itallal a Funnyn kívül a Jamlandnek is pénzt jelent és ha jól fogy az ital hamarosan összegyűlhet annyi pénz , hogy a magyar hip-hop tánc egy magasabb szintre emelkedjen , egy olyan JAMLAND TÁNC CENTRUM keretein belül , ahol mindenki megtalálja a hip-hop táncot , 100%-os körülmények között és mindezt emberközeli árakkal .

A Jamland Tánciskola alapelve volt már a megalakulás óta , hogy JÓ MÍNŐSÉGET nyújtsunk a táncban , de mindezt ELÉRHETŐ ÁRON !
Büszkék vagyunk a mi "emberközeli" tánciskolánkra , ahol nem a pénz az elsődleges szempont , hanem , millió annál sokkal értékesebb dolog , ami kitöltheti az életünket . Persze minden pénzbe kerül és az energia italunk sincsen ingyen , de a FUNNY GROUP HUNGARY is támogatja a gondolkodásunkat és igyekszik minden helyszínen ahol már árusítják , törekedni arra , hogy a kereskedők lehetőleg ne rakjanak szemtelen hasznokat rá , hiszen hiába tudjuk mi 200 HUF-ért adni , ha teszem azt egy diszkóban 800 HUF ugyan az ...

Persze a piacot nem mi szabjuk , de igyekszünk mindenki figyelmébe ajánlani , hogy tulajdonképpeni támogatásról is szól az egész és ha az enrgia ital bevételéből össze tudunk gyűjteni egy saját JAMLAND STÚDIÓRA az évek alatt , akkor annak minden táncosunk (és nem csak Jamland tánciskolás is) hasznát láthatja , hiszen mondjuk meg őszintén .... Hol van ma Magyarországon egy minden igényt kielégítő HIP - HOP TÁNC CENTRUM , ahol mint árakban , mint szolgáltatás minőségében és mindezt igényes , a stílushoz megfelelő környezetben megkapod ????? SEHOL !

Ha a piac és a vásárlók ezt lehetővé teszik , akkor hamarosan lesz és ezt nagyon nagy százalákban a FUNNY GROUP HUNGARY-nek köszönhetjük majd !

Mindent összevetve a lényeg , hogy Magyarország első hip-hop energia itala megszületett JAMLAND HIP-HOP ENERGY DRINK néven és csak arra vár , hogy TE IS MEGKÓSTOLD ! 

Mitől Hip-Hop ? Hát azért , mert két hip-hop dalszövegét is olvashatod majd a hamarosan megjelenő FÉMDOBOZOS változaton és reményeink szerint egy TV reklám keretein belül ezt zenés formátumban is meglátod , meghallod , persze mindezt egy JÓ KIS JAMLANDES TÁNCCAL megfűszerezve !


Ja és ha megiszod , hip-hop több erőd lesz táncolni is , meglátod !


Említettem , hogy egyéb Jamlandes termékeken is "agyalunk" ! 
Mindenek előtt egy másik régi tervünket szeretnénk valóra váltani , hogy kiadjuk a JAMLAND NAPTÁRT ! Ennek előkészületeit már végezzük és ha jól mennek a dolgok , akkor decemberre már megvásárolható a 2011-es JAMLAND NAPTÁR , ahol természetesen az összes tanárunk és a BAD BOYZos fiúk is szerepelnek majd !


Tervezzük az energia ital limitált fajtáját is , ahol különböző Bad Boyzos srácok képét gyűjtheted majd össze !


Születtek már ötletek egyéb termékekre is , de erről még korai lenne beszélni !


Még valamit meg kell , hogy említsek !


Egyesületünk a Funny Group Hungaryval hamarosan jótékonysági gyűjtésbe kezd , ahol is a rászorulóknak tervezünk minden régi ruhát , játékot , begyűjteni és az arra érdemeseknek ezt karácsony magasságában teherautókról szétosztani !


Ennek részleteit hamarosan a főoldalon olvashatod !


Na ennyit a dumáról , most pedig két táncóra között , kérlek próbáld ki a JAMLAND HIP-HOP ENERGY DRINKet , hogy ne hiába dolgozzunk és neked is legyen egy pörögős napod !

Üdvözlettel a FUNNY GROUP HUNGARY és a JAMLAND HIP-HOP TSE !

Vissza